BOVAG Beoordeling 8,4!

APK: de periodieke autokeuring

USA Cars Grave heeft zijn eigen keurmeesters en u kunt bij ons terecht voor uw APK keuring voor Amerikaanse, Europese en Aziatische automerken.

De Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens de regelgeving dient u uw voertuig jaarlijks of om de twee jaar (afhankelijk van bouwjaar) aan te bieden voor APK keuring. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één jaar of twee jaar bij oldtimers.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Voor een vragen en een eventuele APK afspraak kunt u bellen met USA Cars Grave:
Telefoon 0486 - 471111
na 18.00 uur. 0653-205120

Vreemd geluid? Grote beurt? Winterbanden?
Ga naar ons contactformulier of bel ons: 0486 - 471111

Ons dragraceteam

Team Orange Country